dijous, 19 de gener del 2012

MATINAL A MALANYEU

Via INTEGRAL FARIGOLA INDÒMITA. 120 mts 6a

Malanyeu, un dels racons més bucòlics del berguedà, on la claror calcària ens il.lumina uns paisatges de postal amb el famós Pedraforca com a teló de fons.

Els cingles de Malanyeu donen vida a tot un entramat d'itineraris de totes mides i estils, que aprofiten cadascun dels agraïts foradets que presenta la seva curiosa morfologia per progressar en lliure.

La via d'escalada d'avui consta de cinc llargs semiequipats, i neix de la unió de dues vies, Tal faràs, tal trobaràs (70 mts V+) i Gruyère (50 mts 6a).




Bonica matinal d'escalada fent cordada amb el carismàtic Quico Soler, on el món al seu costat sembla més sencill i divertit. De la lliçó d'avui, em quedo amb la classe magistral de com no s'han de col.locar els friends... sense comentaris!!!

Com sempre amb el Quico, la diversió està assegurada, i em disfrutat d'una escalada força assequible, amb un últim llarg que ens quedarà gravat a la retina, en un entorn privilegiat.

I és que avui s'han ajuntat dos autèntics Peter Pans de la comarca!!!!




2 comentaris:

  1. Cabra..........;DDDD i no t'oblidis que per fer una via has de pujar amb cintes!! cabra...

    ResponElimina
  2. Hola Nuria. Perdona per posar-nos en contacte amb tu via comentari al teu blog, no tenim altre manera. Som un grup de noies del Garraf, que ens diem NoiesXTerra, fa molt poc (mes i mig) hem començat un blog http://www.noiesxterra,wordpress.com, aquest blog enterament femení, te com principal objectiu animar, informar i encoratjar a les dones per que practiquin esport, concretament el running amb una clara vocacióper al trail. També tenim una relació molt especial amb una entitat feminista de Vilanova ‘La Frontissa’. Ahir va ser el dia internacional de la dona i hem pensat en posar al blog una entrevista amb tu, de tipus consells, d’animar, salut etc.. en aquesta línea, si creus que podries contestar per email unes quantes preguntes, si us plau posat en contacte amb nosaltres. noiesxterra@gmail.com.
    Al Facebook estem a http://www.facebook.com/noies.xterra
    Moltes gracies i perdona. Cristina Gonzalez (NoiesXTerra)

    ResponElimina